Torsdagsmys

Johanna Ö, Vardag
 
I brist på annat sällskap nu när brudarna är och tränar, så fick brorsan funka. Vi såg klart the conjuring som vi började kolla en bit på igårkväll och det var väl en helt okej film. 
 
Annars så har det väl inte hänt jättemycket idag, kom hem runt 4 och sen så blev det nån timmes träning. Sprang en runda och sen magpass på det. Igårkväll så körde dock jag, emmisen och Johanna lill lördag med en massa dipp och gurka till det. Finns inget bättre. Drog även ut och träffade Lovisa en stund. 
 
Nu blir det nåt avsnitt av suburgatory innan det är dags att sussa. Natti 
 
/Österås

Kommentarer
Sofia - Lever drömmen i LA

den filmen vill jag se!

Elin Sundgren

Såg den filmen för någon vecka sedan, jag tyckte att den var riktigt läskig haha :-)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0