Ny profilbild

Fotografi, Johanna L
Igår gick jag ut och fotade lite självporträtt med tanken att fixa en ny profilbild till typ facebook m.m. Det är alltid bra att ha lite bilder på sig själv! Min gamla jag hade är tagen för över ett år sedan, så kände att det var dags nu ;)  Det var riktigt fint ljus ute iallafall, jättefin höstdag verkligen! 
 
 

Kommentarer
Annika

Så fin bild!

My Cecilia

Snygg! Vilken kamera använder du när du tar dom här bilderna? :)

❤ w i l m a ❤

- ja verkligen :)
fin bild!

alice henningsson

Jätte fin blogg! kika gärna in på min blogg och fråga på min frågestund och lämna en liten fråga om du vill! Ha de bra! kram :)

Ebbbaaa

Assååå finaste bilden, du är så himla snygg johannii

Amanda

Superfin! :)

My Fredblad

åhhh, vad vacker du är!
Hur har du fått bakgrunden så "prickig"?

Hanna och Malin

gud vad fin blogg du har! jätte fin är du!

♫♪ sandra

fin bild!

ellenfelixson

otroligt fin bild och du är verkligen jätte fin! :)

Hanna och Vilma

Hej fina du! Nu är tävlingen om att bli dagens blogg avslutad! Kika in på bloggen och se om du blev den lyckliga vinnaren! Kram :)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0