Höstlov

Fotografi, Johanna L, Vardag
Första riktiga dagen på höstlovet idag! 
Igårkväll gick jag hem till Lovisa med Johanna och Emma för att kolla film. Det blev The Conjuring, så sjukt läskig haha! Som tur var slapp jag gå ensam hem i mörkret, så det var lugnt, haha. 
Jag ska snart klä på mig och åka in till Stockholm! Ska träffa finaste Ebba som jag inte sett på huuur länge som helst. Det ska bli riktigt kul! 
 
Jag har inte så jättemånga planer för höstlovet men lovar att jag kommer ha saker för mig hela tiden ändå, det brukar bli så! Ha en bra lördag iallafall så hörs viii ♥ /Johanna L
 

Kommentarer
Sofie

fin bild!

Louisefoto

Så fin bild :)

Isabelle

Riiktigt fin bild :D!

Malin

så fin bild!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0