Höstlov

Fotografi, Johanna L, Vardag
Första riktiga dagen på höstlovet idag! 
Igårkväll gick jag hem till Lovisa med Johanna och Emma för att kolla film. Det blev The Conjuring, så sjukt läskig haha! Som tur var slapp jag gå ensam hem i mörkret, så det var lugnt, haha. 
Jag ska snart klä på mig och åka in till Stockholm! Ska träffa finaste Ebba som jag inte sett på huuur länge som helst. Det ska bli riktigt kul! 
 
Jag har inte så jättemånga planer för höstlovet men lovar att jag kommer ha saker för mig hela tiden ändå, det brukar bli så! Ha en bra lördag iallafall så hörs viii ♥ /Johanna L
 

Höstbilder

Fotografi, Johanna L
Tre bilder från när hösten var som finast. Det är mycket gråare nu, när de flesta färglada löven ramlat av. Jag tycker om alla årstider, men den här gråa, mörka och trista perioden är fan inte nice alltså...   /Johanna L
 

Stars

Fotografi, Johanna L
Den här bilden fotograferade jag för någon vecka sen. Mitt första försök att fota stjärnorna, och gud vad svårt det var! Nästa gång ska jag nog fixa så att fokusen är rätt innan jag går ut, det här var typ en av de två bilderna som inte blev helt suddig... Och kanske välja en natt då det inte är någon måne, då det var väldigt ljust ute. 
Jag måste också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det har vart så himla mycket på senaste tiden bara. Tack till alla er som tittat in här ändå, och tack för alla fina kommentarer! Puss på er ♥ /Johanna L

Ny profilbild

Fotografi, Johanna L
Igår gick jag ut och fotade lite självporträtt med tanken att fixa en ny profilbild till typ facebook m.m. Det är alltid bra att ha lite bilder på sig själv! Min gamla jag hade är tagen för över ett år sedan, så kände att det var dags nu ;)  Det var riktigt fint ljus ute iallafall, jättefin höstdag verkligen! 
 
 

Adriana Lima

Inspiration, Johanna L
Så. Sjukt. Jävla. Snygg. Alltså ååååh, tänk om man såg ut som henne. PERFEKT 

Plugg

Johanna L, Vardag
Hela dagen har bestått av plugg plugg plugg. Har en stor SO-inlämning och tre prov den här veckan så det var bara att börja. Med massor av choklad och bra musik klarade jag mig ändå genom dagen, och nu är det så himla skönt när jag har fått en hel del saker gjorda! Ska alldeles strax sova så att jag inte är dödstrött imorgon. Puss  /Johanna L 
 

Hello October

Fotografi, Johanna L
Första oktober idag! Vi närmar oss höstlovet mer och mer för varje dag, bara en månad kvar nu! Dock så har vi väldigt många prov innan dess, men det ska nog gå. Bara 84 dagar kvar till julafton också, haha! ;) 
 
 

Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0