Flickr

Vardag
Tänkte bara berätta att jag har en egen flickr, där jag lägger upp massor av bilder, mycket som jag inte visat på bloggen! Det som är bra med flickr är att jag inte behöver skriva långa inlägg, utan jag kan bara lägga ut en bild om jag vill. Det är väl det som gör att jag inte bloggar så mycket, att jag inte vet vad jag ska skriva om...
 
http://www.flickr.com/photos/108156187@N06/

Sometimes

Inspiration, Johanna L
Photo by me // Johanna L 

Me

Fotografi, Johanna L
Två bilder jag inte har visat från när jag fotade självporträtt för ett tag sen ♥ /Johanna L

Mysväder

Fotografi, Johanna L
Äkta november ute, regnigt och mörkt. Så himla mysigt ♥ 
 
/Johanna L

Green smoothie

Johanna L, Mat
De senaste åren har jag druckit hundratals olika smoothies med mängder av olika ingredienser. Det var dock inte förrän på höstlovet som jag för första gången testade att tillägga lite annorlunda ingridenser, för att göra en grön smoothie. Jag har nu testat ett flertal olika varianter och tycket faktiskt det är riktigt gott! Det smakar såklart lite annorlunda än smoothies med bara bär och frukt i, men det är gott! 
 
Just den här var väldigt god, med massor av spenat, ett grönt äpple, yoghurt, kvarg, riven ingefära, kiwi, några isbitar och lite kardemumma. Mixa ihop allt och drick. En gång tog jag alldeles för mycket ingefära så det bara brände i halsen, haha, så ta ungefär 1-2msk bara, beroende på hur starkt ni vill att det ska smaka.
Det låter lite äckligt kanske, men jag tycker riktigt mycket om det! Att lägga till saker som spenat och ingefära gör att man får i sig massor av nyttiga vitaminer osv som är bra för kroppen :D 
 
 
 

Barnvakt

Johanna L, Vardag
De flesta onsdagarna brukar jag sitta barnvakt åt min mammas kusins barn (vad blir det, syssling?). Det är kul, oftast kollar vi på någon barbiefilm, äter mellanmål och gör någon lek. Idag när jag hämtade henne var det en tjej som frågade om jag hade en man, haha. Jag sa att jag fortfarande bara gick i skolan ;) Antar att jag ser ut som en vuxen från barnens perspektiv, med mina 175cm..  
 
Har precis gjort en smoothie och tänkte kanske jobba lite matte nu. Ha en bra onsdagskväll allihopa! ♥ /Johanna L
 
 

Saxofon

Johanna L, Tips, Vardag
Jag bara älskar låtar med saxofonslingor i. Så sjukt bra! Mitt nya beroende är låten Horisonten med Panda da Panda. Love it. Jag vet inte vad det är med saxofoner som jag gillar, men det gör låten så sjukt mycket bättre! Här kommer Horisonten, och en annan låt som heter Jubel som också har en riktigt skön slinga i sig:
  
/Johanna L

Oktober 2013

Johanna L, Vardag
Nu när oktober är slut tänkte jag lägga ut lite bilder från den senaste månaden! Den gick så sjukt snabbt verkligen, samtidigt som det känns som sjukt länge sedan jag la ut Hello October inlägget. 
Det har vart en bra månad iallafall, och nu räknar jag ner dagarna i november tills det äntligen är december!
 
/Johanna L

Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0