MIN SOMMAR

Fotografi, Johanna L
Jag tänkte bara berätta lite om vad jag gjort i sommar, med några få bilder till. Kan vara kul att se tillbaka på sen i vinter! :)
 
KONFIRMATIONSLÄGER
Den tionde juni åkte jag på konfirmationsläger i tre veckor. Vitsgarns konfirmation + seglar läger. Bland det roligaste jag gjort!! Saknar alla så sjukt mycket, så hoppas på en reunion snart!
 
RHODOS
Vecka 29 spenderades i Grekland på ön Rhodos. Shit vad underbart det var! Allt var verkligen perfekt. God mat, bra väder, lite shopping och bra sällskap. Den resan kommer jag kunna leva på ett tag framöver. 
 
 
RÅNÖ
Vecka 31 plus någon helg till så var jag ute på landet. Det var också supermysigt! Jag hade haft en väldigt upptagen sommar och gjort saker hela tiden, så det var skönt att vila upp sig med familjen bara.
 
 
HARÖ
Efter resan till Rhodos åkte vi till mina kusiners landställe - Harö! Det var verkligen riktigt, riktigt kul. Hoppas på att få träffa kusinerna snart igen!
 
 
TRÄNINGSLÄGER I MALMÖ
Förrförra veckan - alltså den sista veckan på lovet - åkte jag på träningsläger i Malmö med fotbollslaget. Det var fyra jätteroliga dagar, med mycket skratt, träning, god mat och roliga aktiviteter.
 
Sen så får vi ju inte glömma alla dagar då jag har solat och badat, shoppat, kollat på film när det regnat ute, fotat, varit ute sent om kvällarna, fikat och de dagar jag har umgåtts med världens bästa vänner & familj. Tack för att ni gjort den här sommaren till min bästa sommaren hittills!
/Johanna L
 

Kommentarer
missay

verkar som du haft en jättemysig sommar! :D

Linnéa Alpsten

Vad fina bilder! Härligt :)

Mikaela

Sjukt underbara bilder!

Silvia

Superfin blogg. Kolla in på min blogg ;)

Johanna - A dream as model ♥

det verkar vara en lyckad sommar :D

Silvia

Jättefin blogg tjejer. Kolla in på min blogg med ;)

Clara

Härliga bilder!

Joré

Oerhört härliga bilder!

Sandra

Fett fin blogg du har gmn <3

JOHANNA NILSSON

Åh vilka härliga sommarbilder!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0