TYPISK SÖNDAG

Johanna L, Vardag
Idag har jag gjort typiska saker man brukar göra på söndagar, gjort en riktigt stor och härlig frukost, pluggat lite och vart ute och gått en promenad med hunden. Känner jag mig redo för veckan! Såg på väderprognosen att det skulle regna nästan varje dag, hur mysigt? :D Kan inte låta bli att längta efter en äkta höst kväll: Tända ljus, en film, en filt, regnet som smattrar mot fönstret och något gott att äta. Sånt behövs också! 
 
Ikväll är det match som gäller, måste börja tagga till snart! Här är en bild johanna knäppte på mig igår, den enda som blev helt okej, haha.
/Johanna L

Kommentarer
lovisa - foto & vardag

fin bild!!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0