TRÄNINGSLÄGER I MALMÖ

Johanna L, Vardag
Söndagen den 18/8 kom vi hem från ett träningsläger i Malmö! Här är lite mer om hur det var, vad vi gjorde och så.
 
Bilresan
Laget hade hyrt två stycken minibussar som vi åkte dit i. På vägen ner åkte vi i sju timmar med två stopp. Åt på burger king och köpte massor av godis. Alla var så sjukt taggade så vi dunkade musik, skrattade och var allmänt glada haha.  
Vägen hem igen så köpte jag, Lovisa och Emma varsin red bull bara för att hålla oss vakna. På slutet så blev vi dock så himla övertrötta så vi typ satt och garvade åt allting, haha.. Den resan tog runt åtta timmar om jag minns rätt. 
 
Hotellet
Vi bodde på ett superfint Scandic hotell lite utanför Malmö. Rummen var jättefina, vi sov tre och tre så jag Lovisa och Emma delade rum! Men det bästa av allt var frukosten, oh my god vad gott det var. En stooor buffe med bröd, yoghurt, massa olika drycker, frukt, pannkakor, ägg, bacon, nutella osv. HUR GOTT SOM HELST
 
Shopping
På fredag förmiddag så hade vi lite tid över, så då åkte vi och shoppade. Det var mycket bättre shopping än väntat, speciellt Lovisa köpte massor av grejer, haha. Det var inte så utplockat som det kan vara i Stockholm ibland. Själv köpte jag ett par jeans för femtio spänn, kap!!
 
Tivoli
På lördagen efter lunch så åkte hela laget till Köpenhamn! Man fick välja om man ville gå runt och kolla in staden lite eller gå in på Tivoli direkt, vi gick in direkt. Först när vi kom dit blev vi lite besvikna och förvånade, trodde det skulle vara mycket större. Men under kvällen var det hur kul som helst och vi åkte alltihop flera gånger om haha. 
 
Träning
Vi hade fyra stycken fotbollsträningar utspridda över torsdagen, fredagen och lördagen, och en löpträning på söndagen. Finns inte så mycket att berätta förutom att vi spelade fotboll haha
 
Mycket mer finns det inte att berätta! Det var en sjukt kul resa iallafall med roligt folk och massor av skratt. Här kommer lovisas och mina bilder ifrån dagarna:
/Johanna L

Kommentarer
Amanda

Härligt!

Olivia

Snygg header!!
Svar; Tack så himlans du! :))
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0