Sommar

Johanna Ö, Vardag

 
 
 
Ser så mycket fram emot hösten, mest för alla mysiga kläder och innesittardagar, men det finns ju inget bättre än sommar. 
 
Har hunnit med en liten photoshoot med Johanna idag och det kändes som att bilderna blev rätt bra, så dom kommer nog upp någon gång nu i veckan eller nästa! Annars så har jag bara haft skola hela långa dagen och kollat några avsnitt av suburgatory sen jag kom hem. Ska fixa någonting att äta alldeles strax, göra några squats och eventuellt träna armarna lite. Puss på er 

Kommentarer
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Sv: Vad bra, då ska jag försöka kolla in annars får du påminna mig :)

FrökenTV, bloggen om tv och film

sv: ingen fara

Anonym

Hur mycket och hur/vad brukar du träna i veckan?
Kan ni ge någon bra träningtips typ hur mycket
Man ska träna av varje och vad tillexempel ?
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0