Räddaren i nöden

Johanna Ö, Tips
 
Asså jag måste bara tipsa om den här oljan eftersom den är såå bra. Blir så sjukt torr runt ögonen ibland, det är knappt så jag kan sminka mig för att det svider så mycket och då är denna världens bästa. Antar att det är för att den är helt naturlig eller nåt sånt där, men ja, den funkar verkligen, även på huden! 
 
Hoppas ni får en bra morgon ♥
 
 
 

Kommentarer
Sara Persson

Hej! Nu är vinnarna av dagens blogg utvlada. Kolla om du är en av dom. Annars så kan du gärna vara med och tävla igen. Kram :)

Emma

Vart kan man köpa den? :)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0