NY DESIGN

Johanna L, Vardag
Nu är en ny design uppe people! 
Blev klar med den i helgen och fixade det sista nu idag så att det kunde läggas in. Är väldigt nöjd, tyckte den blev stilren och fin! Jag tror att Johanna och Lovisa tycker om den också, haha. 
Förutom att jag ändrat headern och lite typsnitt, så har jag nu fixat så att vi kan lägga upp bredare bilder (700px istället för 650px), plus att hela bloggen är bredare liksom. Hoppas ni också tycker om den!  /Johanna L


Kommentarer
Felicia

Sv: hehe ja :)

Maolion

Sv: tack så mycket!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0