It's cold outside

Fotografi, Johanna L, Vardag
Det har vart så himla kallt idag! 
Det blev höst över en natt typ, helt plötsligt är det 10 grader om dagarna. Våran klass var ute i skogen hela dagen och tog prover i vattnet och så. Frös så himla mycket på morgonen, trots att jag hade underställ och två tjocktröjor på mig, haha. 
 
Jag har flyttat mina saker från mamma till pappa nu, vi byter oftast på onsdagar. Ska inte göra så mycket mer ikväll, plugga lite kanske och sen försöka bli av med min förkylning. Kram på er! /Johanna L
 
/Johanna L
 

Kommentarer
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Vilka fina bilder!

Lina

Så fina bilder!

Emma

Sv: Ja, det är så kul att ha någonting att se fram emot också! :D

Fina bilder! :) Hoppas din förkylning går om snart också!

Anna

vart har du köpt jackan? :)

Hanna

Fina bilder!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0