im back

Lovisa, Vardag
Heeeej!
Måste börja med att säga att det inte var så att jag tog en bloggpaus bara för att jag kände för det, utan jag hade tyvärr inget val. Har ju fortfarande ingen mobil, så jag kunde inte blogga där ifrån. Och min dator har varit på lagning. Men nu är jag igång igen! Får hoppas att mobilen jag beställt kommer snart också. 
 
Ska snart på träning och ska käka nu. Finns inte så mycket att berätta om dagen, var i skolan bara. Vi hade orientering och jag och Ö var väl inte så jätte bra på det haha. Annars hände det inget speciellt direkt. 
 
Vi hörs friendos.
Så här ser jag ut just nu haha. Fryser alltid jätte mycket innan jag ska på träning? Fint duckface också.
Puss /Lovisa
 
 

Kommentarer
benedit ♥

sv; googla på "free tv how i met your mother season 9" så kommer det upp! :)

Linn Ahlex

sv: tackar! :D

ida

du har också en riktigt fin blogg!! :D

Mie

Sv: Det var sjukt gott!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0