Ibland så...

Vardag
Gårdagen var något av en skitdag, trots att det var en fredag... Meeeen ny dag, nya tag får vi köra på. Har en mysig dag planerad med brudarna så jag kommer inte ha någon som helst anledning till att deppa idag iaf! 
 
 
Finns väl inget bättre än att tröstäta lite choklad när man inte mår helt hundra. Tuttifruttiringar på det och sen så är man ju nästan glad igen.
 
 
 

Kommentarer
esterii

Hej hopp,, smart 3 bloggare i en om jag ser rätt:)jag är ju lite tant.. Lycka till och nu får tant väl ika in fler gånger:)

Mathilda ♥

Åh så gott!
Den översta bilden var jätte fin! :)

Jaquline - jmphoto.webblogg.se♥

sv till Johanna L: Tack, ja jag tycker faktiskt det, även om det låter lite konstigt! x)

Åhhh älskar eran header!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0