Happiness

Fotografi, Johanna L
Har precis fotat lite självporträtt, ska lägga in bilderna nu! Hoppas det blev någon bra jag kan visa här i bloggen. Tycker att det är så himla kul att fixa mig själv, ställa upp kameran och ta massa bilder. Inte alls ego, haha! 
Jag tar typ alltid 200 bilder och väljer ut tre... Tar tid att få en bild då man iallafall är någorlunda nöjd med sig själv, haha! ;) 
 
Här är en bild från en självporträttsfotografering i somras. Det var för hela två månader sen, känns som igår? Tiden går snabbt!
/Johanna L
 

Kommentarer
Carro

Sv: Tack!
Superfin bild :)

ella&malin

sv: åh vad kul att höra! :)

Åsa

Fin bild :)

Sv: Verkligen!! :D
Kram

Emmy

Det ääär ju svårt att välja ut någon man vill lägga ut. Dessutom är det lite komiskt hur många egobilder man faktiskt tar haha (och raderar efteråt samt behåller för sig själv)!

Johanna

Fin blogg :)

Cathie | Equest Photography

Självporträtt är kul! :) Jag fotade några förra veckan, finns på bloggen :)

Essie

Riktigt fin bild! vad använder du för kamera? :)

Emma

Sv: Ja, att kunna tända en massa ljus tycker jag är något av det mysigaste med hösten! :)

Vilken snygg redigering på bilden, häftigt! :D

aschmanda

fin blogg du har :)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0