BLACK AND WHITE

Fotografi, Johanna L, Vardag
Idag är det lördag, weey! Hittills har jag hunnit med att spela en fotbollsmatch, och igår till idag sov jag över hos Lovisa. Jag spelade så sjukt dåligt på matchen, vet inte vad det är med mig... Men jag hade det riktigt kul igår iallafall! 
Jag har precis duschat och ätit mellanmål, och ska snart plugga lite SO. En inlämning som ska in på måndag, så måste göra klart det nu i helgen. Bara att tänka på den goda middagen vi ska äta sen!
 
Så länge får ni en svartvit bild på mig! Pussar
 
/Johanna L
 

Kommentarer
Isabelle

Sjukt fin !

Anonym

Vad snygg du är
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0