AUTUMN

Fotografi, Johanna L
Kör en repost från förra året och lägger ut dessa bilder från min förra blogg igen. Jag tycker det är så himla mysigt att det börjar bli höst! Igår regnade det hela kvällen, så jag somnade samtidigt som regnet smattrade mot fönstret. Höstfeeling eller vad? /Johanna L
Kommentarer
Sofia - Lever drömmen i LA

fina bilder!

Felicia

Sv: okej tack för tipset :D

Maolion

SV: Ja, allt är bara bra med mig! Hur är det själv? :)
Fina bilder btw :)

Sara - Hold on be strong

Fint :)

Ebba

Ååhh gulle! Du är fiiiin johannii! Ni har en jättefin blogg också.
Saknar dig jättemycket, vi måste träffas snaaart <3

Becka [fotoblogg]

åh så fint.

Josephine

Fina bilder :)

Sofie

Så myyys :)

johanna

ja, jättebra så man inte glömmer något man kommit på att man vill göra! :) ja precis, jag vill ha en stor tavla med ett enkelt diamantmönser som jag fixar med svart tejp ;) just nu har jag ingenstans att hänga en stor tavla - just därför skriver jag upp det så att jag inte glömmer bort det ;) härliga höstbilder förresten!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0