18 september

Vardag
 
Heeej. Har typ sovit bort hela dagen känns det som. Tror att jag har järnbrist så ska börja dricka blodsaft nu så blir jag förhoppningsvis lite piggare. Missade bussen imorse för att jag verkligen inte kunde komma ur sängen liksom haha, sen så somnar jag så fort jag kommer hem ändå. 
 
Har iaf haft en vanlig dag i skolan så finns väl inte så mycket att säga om det. Fotade lite med Lovisa också, som hon skrev och sen så kollade jag klart på andra säsongen av suburgatory. Orkar inte att jag inte kunde sluta böla för att jag har sån sjuuuk pms haha. Pappa kom hem med lite choklad senare, så det räddade ju kvällen lite. 
 
Nu ringde Lovisa så ska väl dra ut på en liten kvällsprommis med henne som avslutning på kvällen. Puss
 
 
 
 

Kommentarer
amanda johansson

sv; Visst är hon :')

Emmy

Blodsaft? :(:(:( ..choklad. <3

❤ w i l m a ❤

- åh, tack så mycket :)
ha en fin dag!

Sofie

Fin outfit!!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0