Stars

Fotografi, Johanna L
Den här bilden fotograferade jag för någon vecka sen. Mitt första försök att fota stjärnorna, och gud vad svårt det var! Nästa gång ska jag nog fixa så att fokusen är rätt innan jag går ut, det här var typ en av de två bilderna som inte blev helt suddig... Och kanske välja en natt då det inte är någon måne, då det var väldigt ljust ute. 
Jag måste också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det har vart så himla mycket på senaste tiden bara. Tack till alla er som tittat in här ändå, och tack för alla fina kommentarer! Puss på er ♥ /Johanna L

Kommentarer
Louise

Älskar bilden! Blev väldigt effektfullt med ljuset :)

FlizanLizan

Fin bild :D

Lovisa

Riktigt vacker bild!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0