Green smoothie

Johanna L, Mat
De senaste åren har jag druckit hundratals olika smoothies med mängder av olika ingredienser. Det var dock inte förrän på höstlovet som jag för första gången testade att tillägga lite annorlunda ingridenser, för att göra en grön smoothie. Jag har nu testat ett flertal olika varianter och tycket faktiskt det är riktigt gott! Det smakar såklart lite annorlunda än smoothies med bara bär och frukt i, men det är gott! 
 
Just den här var väldigt god, med massor av spenat, ett grönt äpple, yoghurt, kvarg, riven ingefära, kiwi, några isbitar och lite kardemumma. Mixa ihop allt och drick. En gång tog jag alldeles för mycket ingefära så det bara brände i halsen, haha, så ta ungefär 1-2msk bara, beroende på hur starkt ni vill att det ska smaka.
Det låter lite äckligt kanske, men jag tycker riktigt mycket om det! Att lägga till saker som spenat och ingefära gör att man får i sig massor av nyttiga vitaminer osv som är bra för kroppen :D 
 
 
 

Kommentarer
Carro

Ser supergott ut :)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0