workout clothes

Inspiration, Johanna L, Träning
Gjorde ett collage med lite fina träningskläder! Träning blir ju så mycket roligare med snygga kläder. Jag vill ha allt här ovan, älskar kombinationen grått + rosa + vitt!
Mycket är från victorias secret, dom hade många fina grejer. Och skorna från nike är ju to die for!!workout clothes
 
workout clothes by johannalovisa                                   /Johanna L

Kommentarer
e m m a

söt design!

vilma bolding

Tycker det är så häftigt att ni är tre tjejer som delar blogg! Smart tycker jag! Förresten, ni kanske är intresserad av att läsa om feminism och feministiskt självförvsar? Annars skriver jag om mycket annat också på www.ladylay.blogg.se! :)

Mathilda ♥

Så snyggt!!
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0