Tisdag

Johanna Ö, Vardag
 
En egopic på moi från idag och dagens lunch. 
 
Med vårat nya schema så har vi fått sjukt sega och långa tisdagar, så mitt humör var lite svajigt idag men jag tog mig iaf igenom dagen. Började dagen med hk som är en av mina hat-lektioner, men förhoppningsvis så slipper jag det nästa vecka om jag får byta grupp. 
 
Annars så slutade vi ju rätt sent, så det enda jag har hunnit med sen jag kom hem är väl egentligen att träna. Sprang några kilometer och körde även ett magpass efter, så det lär ju kännas imorgon asså, men jag klagar inte. Det känns ju bara bra egentligen, att det tar! 
 
Nu ska jag sätta på världen bästa film Lol som jag har sett 93738743847 gånger och antagligen somna framför den. Natti
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Louisefoto

Ha en fin kväll :)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0