nu kör vi

Inspiration, Lovisa, Träning, Åsikt
Okej nu börjar den hemska perioden av inget godis, fika, läsk, chips osv osv. Usch hatar den. Men den är nödvändig för mig! Så det är bara att köra.
 
- Om jag nu ska äta nått onyttigt på helgen, så äter jag lite av det.
 
- Jag ska också träna lite mer än fotbollen, typ ut och springa.
 
- Jag kanske ska gymma med mamma också, men we'll see about that för ja, mamma gillar inte att gymma haha. 
 
- 50 squats och 15 armhävningar 6 dagar i veckan. 
 
- Två egna styrkepass i veckan.
 
- En "ätardag" då jag får äta vad jag vill i 12/24 timmar en dag i veckan/varannan vecka. Dagen är bra att ha för att kolhydrater behövs för att bränna fett och bygga muskler. Om man har en sån här dag så är det också lättare att inte gå och små äta massa onyttigt, då får du liksom i dig allt du vill ha på en gång. 
 
Detta ska jag göra tills den 19onde december. I 17 veckor, 119 dagar ska jag hålla detta uppe.. Shit. det låter aslångt.. Men självklart så kommer jag ha undantag. Födelsedagar osv osv. 
Jag för ca ett och ett halvt år sedan. Jag ska få tillbaka min mage, denna gång ännu bättre!
Haha men tur att ansiktet inte har blivit sämre iaf.. gris
 
 
 
 
 
 
 
 

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0