Mina bästa fotoappar

Fotografi, Johanna L, Tips
Här kommer lite tips om mina bästa fotoredigeringsappar! Jag tycker att det är jätteroligt att sitta och fixa bilderna jag fotat med mobilen, just i mobilen. Så jaa, här är de appar jag använder mest! Alla är gratis också, hur bra? 
 
BEFUNKY:
Superbra fotoapp verkligen, det är den här jag använder mest! Man kan ändra ljusstyrkan, kontrast, skärpa, beskära bilder och mycket mer. Man kan också lägga in olika filter över bilden och bestämma exakt hur mycket de ska synas. Toppenbra!
 
 
MAGIC HOUR:
Använde den här jättemycket innan jag hittade befunky. Här kan man antingen välja färdiga filter att lägga på eller göra sitt eget. Då kan man ändra färger, kontrast, kurvor, olika ramar osv. Väldigt bra den med!
 
 
PIXLROMATIC:
Den här använder jag mest när jag vill lägga in fina effekter över min redigerade bild, då jag inte tycker att filtrerna är så jättefina. Man kan lägga in effekter som bokeh, glitter med mera!
 
 
PHOTOCOLLAGE:
Här gör jag mina collage, man kan välja mått och sen hur själva collaget ska se ut och med vilka bilder. Jättebra!
 
 
PICLAB:
Alltså shit, den här appen är såå bra! Fina filter, man kan ändra mycket själv också, och den har jättefina typsnitt om man vill lägga in en text på bilder. Super!!
 
 
/Johanna L

Kommentarer
ida. ♛ [fotografi och hästar]

jättebra tips!
sv; åh tack så jättemycket sötnos!! ❤
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0