Mellis

Lovisa, Mat, Tips
Det perfekta, nyttiga mellanmålet- Lättkvarg med bär och honung. Så gott och nyttigt! Det finns inget direkt recept, men det är bara att ta så mycket kvarg och bär du vill ha och en tesked honung!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, gick i skolan och sen drog jag och Österås till jysk och testade sängar för hon ska ha en nyyy. Hittade en spelgel där för bara 300 och jag behöver verkligen en ny, så mamma ska åka förbi och köpa den! Weeey :D 
Men nu ska jag kolla på prison break, Puss! 
/Lovisa
 

Kommentarer
Louisefoto

Ser mumsigt ut :)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0