Chef johanna

Johanna Ö, Mat, Vardag
 
Var så sjukt hungrig efter att jag kom hem från min första springrunda på flera veckor så jag tog en snabb dusch och sen fixade jag ihop några enchiladas som ni ser på bilden ovan. Shit vad det smakade bra, måste vara så att mat smakar bättre efter att man har tränat! 
 
Annars idag så hade vi mentorsdag med klassen och allt vi gjorde var att kolla på film, så det var ju rätt chill. 
Efter skolan så drog jag hem till Lovisa och vi läste hennes gamla dagböcker, haha herregud, tårarna bara rann för att jag skrattade så mycket. Sen blev det ju då 5,2 km löpning och nu tror jag att det blir några avsnitt av prison break för att avsluta kvällen. Natti 
 
 

Kommentarer
Kajsa

Gott!

ebba

Sv; Ska till landet dudå? :)

ssanna.blo.gg

svar: de är bra:)
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0