BAGS

Inspiration, Johanna L, Shopping
Jag är i stort behov av en ny skolväska. Helst en stor, så att jag får plats med idrottskläderna de dagar jag har idrott. Tror att jag helst vill ha en i svart, men vet inte riktigt.. Får åka in till stan någon gång och kolla! Måste bara intala mig själv att det verkligen är nödvändigt också, ska ju egentligen spara pengar, hehe. 
 
 
bags inspo

Kommentarer
JENNIFER JOHANSSON - FOTO

SVAR: Ja, det är min och min pojkväns katt :) Vi har två stycken, en helig birma och en ragdoll!

Paulina

Skaffa en ryggsäck! Dom är sköna, snygga och mycket enklare att ha med sig än handväskor (:

Tilde R

Ååhh vad fina!!

Natalie

snygga! :)

SVAR: Ja.. vet inte vilken jag ska göra än.. :/
Åh, tack. Ja, det är en hemsk sjukdom.. :(
kramis <3

Milla

Sv: Sorry för segt svar! Vad härligt :), min dag har också varit toppen! Hur har din lördag varit? Vad har du hittat på?
NAMN:
SPARA UPPGIFTER?

MAIL:

BLOGG/URL:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida


LOVISA SWÄRD
19980719 • Sverige
På fritiden spelar jag för det mesta fotboll, åker skidor, är med kompisar och shoppar. Jag bor också i Nynäshamn och i höst börjar jag nian på en skola här i närheten.
JOHANNA LINDEGREN
19980226 • Sverige
Foto, fotboll och vänner är några av alla de saker jag håller på med! Bor, precis som Johanna och Lovisa, i en stad lite utanför Stockholm. Andra saker som gör mig glad är kläder, sommar, mat, hundar, bra musik och träning.
JOHANNA ÖSTERÅS
19980525 • Sverige
Jag kommer mest att blogga om mitt liv i allmänhet och vad som händer i min vardag. Intressen som musik, träning och shopping lär ni se en del av och eventuellt så lägger jag kanske ut några covers.


Follow on Bloglovin


RSS 2.0